Sleutelwoord: DE ENKELING.
Positieve eigenschappen: Actief, agressief, ambitieus, baanbreker, beheerst, charmant, creatief, gezellig, hartelijk, initiatiefnemer, inventief, krachtig, leider, mannelijk, moedig, onafhankelijk, ondernemend, oprecht, origineel, pionier, populair, scheppend, trouw, vasthoudend, voortvarend, wilskrachtig.
Negatieve eigenschappen: Afhankelijk, baas spelen, besluiteloos, buitensporig, dol op tegenspreken, dominant, egocentrisch, egoïstisch, excentriek, koppig, lui, meedogenloos, onverdraagzaam, over anderen heen lopen, overheersend, tiranniek, zwak karakter.
Te leren: Vriendelijkere houding en grotere interesse t.a.v. anderen.

Extra informatie:
De 1 staat alleen, op zichzelf en meestal op een vooruitgeschoven post. Hij is de initiatiefnemer, de schepper, de pionier; een mens die waarlijk onafhankelijk is en die getuigt van individualiteit, originaliteit en voortvarendheid. U geeft het tempo aan, bent de leider, de dirigent. Dit is het getal van de activiteit, het aansporen, de wilskracht, het initiatief, de bezitsdrang, de macht en de inventiviteit. U bezit moed, u gelooft in uzelf en uw ideeën, u wenst anders te zijn dan anderen, meester over uw eigen geest en levensstijl. U handelt snel en intelligent. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen het gezag van anderen.
In negatieve zin vertegenwoordigt het getal 1 iemand die graag alles uitstelt, koppig is, lui, afhankelijk, zelfzuchtig en zwak van karakter. Zo iemand neigt tot egoïsme, werkt remmend op anderen, is tiranniek en dol op tegenspreken. Hij probeert altijd de baas te spelen en loopt over iedereen heen. Het grootste gevaar dat de 1 bedreigt, is egocentriciteit.
Wat de 1 in de eerste plaats dient te ontwikkelen is een vriendelijker houding en een grotere interesse ten aanzien van zijn medemensen.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact