Sleutelwoord: OPENBARING EN INSPIRATIE.
Positieve eigenschappen: Artistiek, begaafd, doelbewust, dromer, energiek, geestelijk inzicht, geïnspireerd, idealistisch, intuïtief, inventief, krachtig, leider, menselijk, moreel moedig, mysticus, opmerkzaam, profetisch, sterk.
Negatieve eigenschappen: Begriploos, doelloos, dwaas, fanatiek, gevaarlijk, gevoelloos, gierig, hoogmoedig, kil, kwaadwillend, lui, oneerlijk, onpraktisch, onverschillig, slecht, verdorven, wankel evenwicht.
Te leren: Volkomen onzelfzuchtig dienen; menselijk begrip.

Extra informatie:
De ware 11 beschikt over intuïtie en geestelijk inzicht. U bent vol vuur, zeer doelbewust en over het algemeen inventief en idealistisch. U bent tegelijkertijd een dromer en een mysticus, soms zelfs helderziend. Het getal 11 is elektrisch en het bezit hoogspanning; u bent in staat dynamische krachten te ontwikkelen. Intuïtief begrip, inzicht, leiderscapaciteiten en het vermogen snel een beslissing te nemen zijn alle eigenschappen van het getal 11. U houdt van schoonheid, van muziek, poëzie en alle andere vormen van kunst. U vertoeft graag in gezelschap van mensen die geestelijk een stimulerende werking op u hebben. Uzelf kunt een bron van inspiratie voor anderen betekenen.
Het getal 11 beschikt over grote macht en kracht; hanteert men het niet bijzonder voorzichtig, dan komen al ras de negatieve zijden van dit cijfer naar voren. Het is dan onpraktisch, men leeft er wat doelloos op los. U kunt gierig zijn en lui en een totaal gebrek aan begrip vertonen. U bent in staat anderen uw wil op te leggen. U kunt fanatiek zijn, hoogmoedig, oneerlijk en duivels in uw optreden.
De opdracht voor het getal 11 is: de mensheid volkomen onzelfzuchtig te dienen en daarom is het zaak zoveel mogelijk menselijk begrip aan te kweken.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact