Sleutelwoord: SAMENWERKING EN TACT.
Positieve eigenschappen: Aanhankelijk, artistiek, begripvol, bescheiden, bezorgd, charmant, dienstig, emotioneel, evenwichtig, geduldig, gedwee, gevoelig, inventief, muziekliefhebber, ontvankelijk, romantisch, sensitief, tactvol, toegewijde ouder, trouw, verlegen, vriendelijk, vrouwelijk, ijverig, zachtmoedig.
Negatieve eigenschappen: Bezitterig, geniepig, humeurig, kwaadaardig, moedeloos, onbetrouwbaar, ontevreden, onverschillig, opvliegend, overgevoelig, verlegen, vol kritiek, weinig karakter, wreed, zorgeloos.
Te leren: Discipline; positievere levenshouding; een doel nastreven.

Extra informatie:
De 2 is zeker niet iemand die de eenzaamheid prefereert; integendeel het gezelschap van anderen, het erbij horen, is voor hem min of meer onontbeerlijk. U hebt veel liefde te geven en wenst anderen van dienst te zijn; u bent tactvol, charmant, ontvankelijk, zachtmoedig, zeer gevoelig, sensitief en ijverig. U houdt van orde en netheid en hebt oog voor kleinigheden. U kunt zeer analytisch te werk gaan en streeft naar evenwicht dat tot stand is gekomen door het opheffen van tegenstellingen. U past zich over het algemeen makkelijk aan, bent bescheiden, geduldig en vriendelijk. U hebt maatgevoel en houdt van muziek. De 2 is niet zelden geïnteresseerd in occulte zaken.
De negatieve 2 is onverschillig, zorgeloos, ontevreden en overgevoelig; hij heeft weinig karakter, imiteert anderen en zit vol kritiek. Het ontbreekt u aan moed, u bent verlegen, chagrijnig, humeurig en opvliegend. U kunt mokken, geniepig zijn en wreed. Vleierij, onrust stoken alsmede een neiging tot pessimisme en liegen zijn ook nog enkele onplezierige eigenschappen die onder het getal 2 kunnen vallen.
Het getal 2 moet de waarde van discipline leren kennen, moet trachten een positievere levenshouding op te bouwen en zich een doel kiezen om dit daarna met overtuiging en kracht na te streven.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact