Sleutelwoord: DE BOUWMEESTER.
Positieve eigenschappen: Begripvol, bekwaam, briljant verstand, creatief, doelgericht, dominerend, dynamisch, intuïtief, inzicht, krachtig, kundig, machtig, moedig, organisatietalent, reislustig, spiritueel, succesvol, tactvol, verstandig.
Negatieve eigenschappen: Bekrompen, bombastisch, ingebeeld, kwaadwillend, minderwaardigheidscomplex, misdadig, onverschillig, wraakgierig, zwarte magie.
Te leren: Onzelfzuchtige dienstbaarheid; vasthouden aan idealen.

Extra informatie:
Deze vibratie ontwikkelt grootse plannen die tot ongelooflijke resultaten leiden. U wordt geïnspireerd door visioenen die u daarna in praktijk weet te brengen. Hier is sprake van kracht en macht op elk niveau, inzicht in de menselijke aard, doelgerichtheid en morele verheffing. U hebt organisatietalent, een haarfijn ontwikkelde intuïtie en u beschikt over tact en kundigheid. U bent de mensen welgezind, houdt van reizen, bekwaamheid en samenwerking. Hanteert u dit getal in zijn meest positieve zin dan kunt u zich op elk terrein de positie van een meesteranalist verwerven.

Een negatieve 22 uit zich in een bombastische taal, hij klopt zichzelf voortdurend op de borst en bewandelt allerlei slinkse wegen om zoveel mogelijk geld te verdienen. U bent onverschillig en moet u een ander een dienst bewijzen, dan doet u dit met grote tegenzin. U lijdt niet zelden aan een minderwaardigheidscomplex, u bent wraakgierig en vervalt soms tot zwarte magie en misdadige praktijken. De grote macht en kracht van dit getal zijn binnen uw bereik; het is aan u welk gebruik u hiervan maakt.
Ook het getal 11 heeft als opdracht onzelfzuchtige dienstbaarheid en in deze materialistische wereld is het zaak u stevig aan uw idealen te houden opdat ze niet verloren gaan.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact