Sleutelwoord: VRIJHEID EN AFWISSELING.
Positieve eigenschappen: Avontuurlijk, begripvol, intelligent, inventief, mensenkennis, ontdekker, origineel, progressief, reislustig, sensueel, veelzijdig, veerkrachtig, veranderlijk, vriendelijk, weetgierig.
Negatieve eigenschappen: Faalangst, goklustig, humeurig, inconsequent, kwetsend, labiel, losbandig, nerveus, onnadenkend, onstabiel, pervers, rusteloos, sarcastisch, smaakloos, verwaand, wellustig, zorgeloos.
Te leren: Zich een doel stellen; geduld en trouw ontwikkelen.

Extra informatie:
De meeste mensen die onder het getal 5 vallen, spreiden vrijheid in gedachten, woord en daad ten toon. De 5 is veelzijdig, veranderlijk en progressief; hij heeft aanpassingsvermogen en begrip voor anderen. Hij is avontuurlijk, weetgierig en beschikt over grote mensenkennis. U bent dol op reizen en wilt het leven in zijn volheid genieten. U houdt van gezelligheid en mensen om u heen, vooral indien het leden van het andere geslacht betreft. U bezit een heldere geest en bent vriendelijk in de omgang; u weet alles om u heen te verjongen en nieuw leven in te blazen en u kunt op onopvallende wijze de mensen naar uw hand zetten.
In negatieve zin heeft het getal 5 gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel, is het zorgeloos en geeft net te veel aan zichzelf toe. Het is onnadenkend, inconsequent en geneigd alles tot de dag van morgen uit te stellen. U getuigt tevens van slechte smaak. Laat de negatieve 5 zichzelf werkelijk gaan, dan vervalt hij tot perversiteit, raakt aan de drank, verslaafd aan verdovende middelen en vertoont vreemde seksuele neigingen; ook te veel eten hoort in dit lijstje thuis.
Het getal 5 dient eigenschappen als geduld en trouw te ontwikkelen; zorg dat u een doel in uw leven hebt.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact