Sleutelwoord: VERANTWOORDELIJKHEID, TEHUIS EN DIENSTVAARDIGHEID.
Positieve eigenschappen: Artistiek, begrijpend, betrouwbaar, creatief, dienstig, eerlijk, evenwichtig, fantasievol, gewetensvol, harmonieus, hartelijk, huiselijk, idealistisch, intelligent, loyaal, raadsman, rechtvaardig, romantisch, ruimdenkend, stabiel, standvastig, toegewijd, vredelievend, zorgzaam.
Negatieve eigenschappen: Afhankelijk, angstig, arrogant, behoudend, bekrompen, bemoeial, cynisch, egoïstisch, huistiran, jaloers, piekeraar, pietluttig, roddelneiging, wantrouwig, zelfvoldaan.
Te leren: Inzien om anderen met rust te laten.

Extra informatie:
Het getal 6 zou men de kosmische vader of moeder kunnen noemen, liefdevol, zorgzaam, begrijpend, vol medeleven en hartelijkheid. Iemand die zeer huiselijk is en die allen die zij of hij tegenkomt, wel zou willen bemoederen. U wenst in harmonie te leven en streeft naar stabiliteit, standvastigheid en rechtvaardigheid. U bent een huismus en een geboren raadsman die er altijd op uit is het peil te verhogen. U bent idealistisch, gewetensvol, toegewijd en evenwichtig. U bent een uitstekend causeur en niet zelden weet u door uw woorden geslagen wonden bij anderen te helen. De 6 heeft de behoefte anderen te dienen, maar moet ervoor oppassen zijn diensten niet op te dringen of ongevraagd aan te bieden.

Een negatieve 6 kan vol angstcomplexen zitten en ontzettend piekeren. U hebt de neiging een bemoeial te worden. U bent bekrompen, afhankelijk en u steekt uw neus in dingen waarmee u niets hebt te maken; u bent bovendien veel te behoudend. U hebt er moeite mee iets af te staan; u hebt altijd het gevoel dat men u daar min of meer toe heeft gedwongen. U kunt cynisch zijn, egoïstisch, wantrouwig, een huistiran, jaloers en vol misplaatst medelijden waar niemand iets aan heeft. Het getal 6 moet zich er terdege voor hoeden een te grote bezitsdrang ten toon te spreiden. U moet leren te zien wanneer het beter is de ander met rust te laten, zodat hij leert voor zichzelf op te komen.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact