Sleutelwoord: DE ANALIST - INNERLIJKE WIJSHEID.
Positieve eigenschappen: Beschaafd, beschouwend, denker, edelmoedig, evenwichtig, filosofisch, gesloten, innerlijke wijsheid, intellectueel, intuïtief, mystiek, onderzoeker, reislustig, sensitief, spiritueel, verbeeldingskracht, volhardend.
Negatieve eigenschappen: Bedrieglijk, depressief, dromerig, eenzelvig, hooghartig, humeurig, lui, nerveus, onpraktisch, ontoeschietelijk, sarcastisch, sceptisch, teleurgesteld, verlegen, verward, wereldvreemd, zwaarmoedig.
Te leren: Anderen leren begrijpen; losmaken van angst en depressie.

Extra informatie:
De ware geestelijke vorser die aan zelfbespiegeling doet en die dol is op technische bijzonderheden en wetenschappelijk onderzoek, valt onder het getal 7. U bent geïnteresseerd in feiten. Dit is tevens het getal van innerlijke wijsheid en leidinggeven en daarmee bent u spiritueel, intuïtief en over het algemeen vol geloof en vertrouwen. U houdt van stilte en rust om u heen, dan kunt u nadenken over alles wat belangrijk voor u is en bij uw activiteiten let u in de eerste plaats op kwaliteit. U bent evenwichtig en straalt innerlijke rust en vrede uit. U bent volhardend en getuigt van vertrouwen. Uw optreden is beschaafd; u beschikt over een zekere wijsheid en streeft naar perfectie. Het laatste woord kan men bijna altijd van een 7 verwachten. U bent niet zelden een expert op het terrein van de zaken waarover u praat. U bent bovendien edelmoedig en sensitief; u kunt bijzonder goed geheimen bewaren.

In negatieve zin is het getal 7 zwaarmoedig, ontoeschietelijk, sarcastisch, sceptisch, verward en verlegen, nerveus en bedrieglijk; het ontbreekt u ook aan vertrouwen. U kunt een dief worden en aan de drank raken. U moet er tevens voor waken u te veel terug te trekken en een soort kluizenaar te worden.
Hoewel u er de voorkeur aan geeft alleen te zijn, moet u er wel voor zorgen u zich dan niet eenzaam te gaan voelen. U moet trachten anderen beter te begrijpen en uzelf losmaken van uw angsten en depressies.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact