Sleutelwoord: MENSELIJK BEGRIP EN VOLMAAKTHEID.
Positieve eigenschappen: Aantrekkingskracht, artistiek, barmhartig, bevlogen, coöperatief, creatief, efficiënt, fantasievol, gevoelig, impulsief, geïnspireerd, menslievend, moedig, onafhankelijk, ondernemend, onorthodox, onzelfzuchtig, romantisch, spiritueel, succesvol, vastberaden, vechter, verantwoordelijkheidsgevoel.
Negatieve eigenschappen: Egocentrisch, egoïstisch, immoreel, impulsief (te), koud, onbarmhartig, onbetrouwbaar, ongeduldig, onpraktisch, onverdraagzaam, overgevoelig, sentimenteel, tactloos, verbitterd, verwaand, vulgiar, wispelturig.
Te leren: Denk eerst aan anderen; evenwichtig worden; gevoelens beheersen; een duidelijk doel stellen.

Extra informatie:
Het getal 9 is er om liefde te leren verspreiden op universeel niveau. Dit is helemaal niet zo onmogelijk als het misschien klinkt en zeker niet voor de 9. Van nature bent u barmhartig en menslievend en aangezien u iets van een filantroop in u hebt, bewijst u uw diensten volkomen onzelfzuchtig. U bent spiritueel, romantisch en gevoelig. U beschikt over magnetische aantrekkingskracht, intuïtie en verantwoordelijkheidsgevoel. U werk efficiënt, bent zeer coöperatief, creatief en onafhankelijk. U kent de diepere betekenis van het woord vrijheid en daarmee de waarde van tucht en beheersing; u hebt vele artistieke gaven en een brede kijk op de wereld en het leven. Uw opdracht is eerst aan anderen te denken en dan pas aan uzelf; doet u dit, dan zullen gezondheid, welstand en liefde uw deel zijn.
In vele gevallen wijst het getal 9 erop dat de andere cijfers reeds zijn doorgewerkt. Aangezien 9 een samenstelling is van de andere getallen, beschouwen we dit cijfer als het getal van de vervolmaking. Slechte kanten van 9 zijn sentimentaliteit, gebrek aan praktisch inzicht, dagdromen, egocentriciteit, overgevoeligheid, wispelturigheid, verbittering, immoreel gedrag, vulgariteit, tactloosheid, kou en een onverschillig egoïstisch karakter.
De 9 heeft dringend behoefte aan evenwicht; hij moet zijn gevoelens leren beheersen en zich een duidelijk doel stellen, iets wat van nature niet in zijn aard ligt.
(c) HollySoft
Start Algemeen Naam Datum Karma
geboorte datum
Levensdoel Stress-getallen
Huisnummer Jaaroverzicht Beroep
Relaties Algemeen Relaties Specifiek
Informatie Feedback Contact